De 5 mest varnade bolagen Q1-2020*

*Baserat på data från Inyett tillsammans med Svensk Handel Varningslistan

Det första kvartalet visar på en betydande ökning av aktivitet från varnade bolag i jämförelse med samma period under föregående år. Nästan 1 miljon kronor har stoppats till listans mest aktiva aktörer, vilket är en fördubbling i jämförelse med första kvartalet 2019.

Mest aktiv bland aktörerna är Nordiska Bevakningsgruppen, som tillkom Svensk Handel Varningslistan så sent som December 2019.

Listan nedan sammanställs av Svensk Handel. Inyett gör ingen egen bedömning av bolagen på Svensk Handels Varningslista.

Org.nr. Bolagsnamn Namn Fakturabild
559122-1881 (556495-1704) NB GRUPPEN AB (betalmot. arvato Finance AB)** Nordiska Bevakningsgruppen Se bild
556798-9701 ASMK Marketing AB** AFFÄRSFAKTA Se bild
610131-1691 RSE Ekonomi** Företag & Näringsliv Se bild
11550212 Nummerupplysningen Ou** Nummerupplysningen.se Se bild
559213-0669 Webinfo GO AB** Webinfo.nu Se bild
**Varning! *Var uppmärksam
Källa:
Svensk Handel Varningslistan

 

Detta tycker vi att du borde göra nu…

  • Lägg upp aktörerna i ekonomisystemet. Det kan låta märkligt, men ett tillvägagångssätt för att undvika att de varnade bolagen hamnar i leverantörsreskontran, är att addera dem till ekonomisystemet, och där spärra dem.
  • Gör en kontroll av leverantörsregistret. Inyett Registeranalys identifierar fel och risker i registret, och tar fram varningssignaler du bör känna till och agera på. Läs mer om Inyett Registeranalys här..
  • Bevaka leverantörer och kunder, och bli uppmärksammad så fort en förändring äger rum. Bevakningstjänsten Inyett Guard kontrollerar dina kunder och leverantörer, och identifierar allt ifrån likviditetsproblem och ökade skulder, till förlorad F-skatt, byte av styrelse och konkurser. Aktivera tjänsten här…

Om Svensk Handel Varningslistan
Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Var alltid vaksam! Som myndighet kan ni även få information om de företag som avpublicerats från varningslistan.

Klicka för att testa!

Skapa ett gratiskonto för att testa!
Boka tid för frågor