Användare till världens största affärsystem får ökad kontroll

Fintech-bolaget Inyett och Golden EDI inleder strategiskt samarbete som möjliggör för kunder av världens mest använda affärssystem från Microsoft, att effektivt få tillgång till Inyett’s automatiserade tjänster för att kontrollera leverantörer och kunder.

Johan Henckel, CTO på Inyett berättar,

– "Vi vet att mindre privata bolag procentuellt löper större risk att råka ut för oegentligheter och bedrägerier i olika former, men saknar ofta kunskap och förståelse angående frågor gällande ekonomisk säkerhet och intern kontroll",
– "Tillsammans med Golden EDI har vi hittat ett sätt för att automatisera och göra bevakningen enklare för Microsoft-kunder, där användaren inte behöver administrera och lägga tid på att bevakningen ska fungera. Alla bolag man gör affärer med kontrolleras automatiskt", fortsätter Johan.

Mats Persson, CEO på Golden EDI fortsätter.

– "Samarbetet mellan Golden EDI och Inyett är ännu ett exempel på vår strävan att skapa kraftfulla nyckelfärdiga tjänster på vår plattform, i syfte att bredda vårt erbjudande mot nya och befintliga kunder, och i detta fall erbjuda en kostnadseffektiv tjänst, som ger våra användare i små och mellan-segmentet av företag möjligheten till säkrare affärer"

Om Inyett
Inyett förändrar sättet för ekonomer att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll. Genom en smart tjänst automatiserar Inyett kontrollen av betalningar och leverantörer och varnar för fel, risker, misstag och bedrägerier i organisationers utbetalningar.
Inyett skapar säkra affärer och bidrar till ett tryggare näringsliv och samhälle, bland annat genom att uppmärksamma dig på felaktiga betalningar, dubbelbetalningar, bluffakturor, avvikande betalmönster, interna och externa bedrägerier och leverantörer som inte uppfyller era unika krav.

Om Golden EDI
Golden EDI är en aktör på den svenska och internationella marknaden som erbjuder en kraftfull och användarvänlig lösning för att hantera EDI kommunikation till och från ERP system. Med många färdigpaketerade tjänster och funktioner överbryggas det som tidigare varit EDI-världens stora utmaning och problem. Lösningen har stöd för Microsoft Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central. Golden EDI grundades 2014 i Helsingborg.

Trophy

Uppmärksamma onödiga risker och oavsiktliga misstag

Upptäck Inyett Detect