Tack för i år! Och God Jul.

Först och främst ett stort tack till dig för ditt förtroende till oss på Inyett och möjligheten att få vara din leverantör. Att vi skapar trygghet, kontroll och säkrare betalningar för dig som kund har blivit extra tydligt under året som gått. Varje dag betalar våra kunder en faktura till ett bluffbolag, som stoppas i tid tack vare Inyett. Förändringar för organisationer och företag på grund av pandemin har påverkat både processer och rutiner och skapat många utmaningar för våra kunder. 

inyett-jul-people-1Det har varit ett spännande år för oss. Och så mycket som vi lärt oss. Det är många kunder och användare som efterfrågar ett system och inte flera. Därför är vi glada att vi redan 2021 kunde integrera Inyett direkt i några av våra kundernas interna system, för att ha allt på samma ställe.

Under hösten fick vi även en ny VD, Magnus Månsson som uttrycker sig såhär:

- Inyett är ett fantastiskt bolag med en unik produkt. Alla företag och organisationer måste uppmärksamma fel och risker som hotar verksamheten. Du måste känna din leverantör och din kund, veta att den du gör affärer med är schysst, och säkerställa att betalningar genomförs rätt. Här är Inyett en ‘gamechanger’, som jag ser fram emot att utveckla till nya framgångar, säger Magnus.

 


Våra webinar har under året innehållit många spännande ämnen och föreläsningar. Intresset var rekordhögt när Nina Jelver från Svensk Handel, föreläste om bluffbolag och de senaste bluffmetoderna. Där var vi över 700 digitala deltagare. Vi tar med oss detta till nästa år och kommer fortsätta med webinar och får ständigt förslag och idéer på intressanta ämnen och föreläsare. Håll utkik!

Blickar vi framåt kommer 2022 bli ett otroligt spännande år med massor av nyheter. Du kan räkna med nya funktioner, nya indikationer och varningar, nya källor och mer data som berikar Inyett. Mer service och snabbare hjälp, nya gränssnitt och utseenden, jämförelser och lägesrapporter… Men framför allt, en grupp människor bakom Inyett som längtar efter att leva upp till ditt förtroende för oss som leverantör.

 

inyett-jul-prisma

Vi ser också fram emot att flytta in i vårt nya kontor i Prismahuset i Helsingborg och välkomna ytterligare fler kollegor för att vara med på resan att utveckla Inyett. Välkommen förbi i april om du befinner dig i Helsingborg! 😉

Vi önskar dig en God Jul, och ett riktigt gott nytt år! 🌟

Klicka för att testa!

Skapa ett gratiskonto för att testa!
Boka tid för frågor