Året med Inyett!

För det första; stort tack för 2022, och att vi på Inyett fått förtroendet att vara din leverantör!

Att vi skapar trygghet, kontroll och säkrare betalningar för dig som kund har blivit extra tydligt under året som gått. Oroligheter i omvärlden har orsakat stora förändringar och utmaningar för många organisationer och företag, och vi är tacksamma att ha kunnat hjälpa er att navigera igenom dessa utmaningar.

Hur har då 2022 sett ut om man ser till våra kunders transaktioner? Under året som gått har vi analyserat strax över 50 miljoner transaktioner till ett värde av 1 408 213 041 471 kr.

 1-1 2-1

Dessutom har vi säkerställt att nästan 21 miljoner kronor inte betalats till aktiva bluffbolag. Vi ser en ökning för flaggade bluffbolag med 25 % senaste två åren.

3-1 4-1

 

Under året har vi dubblerat antal datakällor i Inyett. Bolagsverket och EU’s sanktionslista är två av dessa. Just EU’s sanktionslista är något många bolag och organisationer fick lära sig att förhålla sig till. Snabbt utvecklade vi en tjänst där våra kunder enkelt kunde få en kontroll av deras register mot EU’s rådande sanktionslista. Tjänsten har vidareutvecklas och finns nu även i flera av våra produkter, t.ex när du vill göra en sökning på en ny leverantör eller kund. 

Något annat som vi också är extra stolta över är att vi förnyat två av våra ISO-certifikat. Läs vad Catherine Borgkvist, Quality & Compliance Manager hos oss säger om detta arbetet.

"För oss på Inyett är både kvalitet & miljö något som genomsyrar hela vår verksamhet. Att vi är ISO certifierade (9001 & 14001) är ett bevis på att vårt kvalitets- och miljöarbete faktiskt håller måttet. Det gör att vi kan delta i upphandlingar och är också ett sätt att svara på de krav och önskemål våra kunder och leverantörer stället på oss. Som kund till ett ISO-certifierat företag vet du också att det är ordning och reda på din samarbetspartner"

5 6

 

Under året kunde vi även berätta att Inyetts tjänster finns i UNIT4. Det tack vare vår partner Transformant. Det innebär bland annat att Inyett utför en kontroll direkt vid kund- eller leverantörsupplägg. Använder du UNIT4 och tycker det låter intressant eller är nyfiken på vad som komma skall 2023? Läs mer här.

Vi har också förflyttat oss till större lokaler då vi växt och blivit fler anställda under året. Sedan april hittar ni oss i Prisma-huset i Oceanhamnen i Helsingborg, och här sitter även våra kollegor på Visma Financial Solutions.

7-2

 

Glädjande nyheter är också att kommer Rade Kocovski att ta över rodret som VD efter Magnus Månsson, som kommer fortsätta sin karriär som VD inom Visma på Financial Solutions. Så här säger Rade inför sin start hos oss efter årsskiftet.

"Inyett har ett väldigt spännande erbjudande och behovet av den här typen av lösningar ökar, det märker vi tydligt både på efterfrågan men också intresset för våra webinars och andra marknadsaktiviteter. Jag ser verkligen fram emot att få accelerera tillväxten i bolaget ytterligare med alla grymma kollegor!"

RadeK_16_9_LR

Blickar vi framåt kommer 2023 bli ett otroligt spännande år med massor av nyheter. Du kan räkna med nya funktioner, nya indikationer och varningar, nya källor och mer data som berikar Inyett.

Under 2022 har vi re-lanserat vår tjänst för leverantörssökning, Inyett Search, vilket gjort att du som kund nu har tillgång till en helt ny produkt som gör det lättare att hitta och kontrollera leverantörer och företag. Mer företagsinformation, funktioner och verktyg har lagts till utifrån de behov och önskemål vi hört från dig som använder Inyett Search. Stort tack för all den feedback vi fått, det är tack vare den vi kan göra en riktigt bra produkt.

Vårt API erbjudande har dessutom fått mycket fokus under året som varit, och det är nu enklare än någonsin för de kunder som vill integrera mot Inyett, att hämta ut företagsinformation och kontroller direkt från Inyett till sitt eget system.

 “Under första kvartalet ser vi fram emot att presentera en helt ny kontroll av leverantörsbetalningar, i samband med att Inyett Detect förbättrats. Mer information om vad detta innebär för dig som kund kommer vi såklart att återkomma till i god tid", hälsar Tommie Holmertz som är Product Owner på Inyett. 

Med det sagt så vill vi önskar dig en God Jul, och ett riktigt gott nytt år! 🌟

8

 

 


 

 

 

Klicka för att testa!

Skapa ett gratiskonto för att testa!
Boka tid för frågor