Tack! Och God Jul.

Ett varmt tack till dig för ditt förtroende till oss på Inyett och möjligheten att få vara din leverantör. Vi pratar ofta om hur det skulle vara om du som kund fick se och lyssna in på det som händer på Inyett. Och höra alla idéer, samtal, diskussioner och tankar som alla handlar om en enda sak. Att använda varje timma till att göra tjänsterna som du använder bättre, snabbare, säkrare, mer prisvärd, smartare, lättare och roligare att använda.

Att vi skapar trygghet, kontroll och säkrare betalningar för dig som kund har blivit extra tydligt under året som gått. Förändringar för organisationer och företag på grund av pandemin har påverkat både processer och rutiner och skapat många utmaningar för våra kunder. Men pågående ambitioner att digitalisera och automatisera processer har tagit fart på allvar, där risk management och intern kontroll blivit viktiga fokusområden att förbättra. Det påminner och ger oss energi till det vi gör, och vår fortsatta resa att ge dig säkra betalningar.

Det har varit ett spännande år för oss. Och så mycket som vi lärt oss. Vi började med att meddela att vi blivit ett bolag inom familjen Visma. Och för dig som kund innebär det att du nu inte bara har ett snabbt, kreativt och agilt tillväxtbolag som leverantör. Utan också tryggheten från Europas största software bolag när det kommer till saker som säkerhet, kvalité, support och kompetens.

På Inyett Dev har Johan Asplund och hans team framför allt kämpat med att förbereda och förbättra den motor som finns bakom Inyett. Den var bra, men vi har fortsatt bygga för att göra den redo för nästa steg och de möjligheter vi kommer att berätta för dig under året som kommer.

Malin, Andreas, Mariola, Emelie, Kicki och Zozo på Inyett Customer Success har hjälpt våra fantastiska användare att hitta och använda varje knapp i Inyett, för att få ut det mesta och bästa från de tjänster som finns. Och har du inte pratat med dem ännu, så gör det, eller boka en utbildning för att förnya dina kunskaper om det behövs.

På Inyett Sales har våra fantastiska säljare haft glädjen att välkomna många nya företag in i vår community. Både inom privat och offentlig sektor. I Sverige där vi känner oss hemma, och i Norge där vår resa börjat på riktigt, med många kommuner, fylkeskommuner och privata bolag som nya kunder.

Blickar vi framåt kommer 2021 bli ett otroligt spännande år med massor av nyheter, på nästan alla delar du kan tänka dig är möjliga. Räkna med nya funktioner, nya indikationer och varningar, nya källor och mer data som berikar Inyett. Mer service och snabbare hjälp, nya gränssnitt och utseenden, jämförelser och lägesrapporter… Men framför allt, en grupp människor bakom Inyett som längtar efter att leva upp till ditt förtroende för oss som leverantör.

Vi önskar dig en God Jul, och ett riktigt gott nytt år!
/ Mariola Malecka, Emelie Strömberg, Zozo Noun, Kristina Thim, Malin Jeansson, Andreas Lindell, Andreas Wall, Endis Gasi, Shkumbin Uka, Oskar Fyrgård, Emil Nordin, Fredrik Klarkner, Sebastian Kristensson, Christoffer Persson, John Andersson, Henrik Beijer-Olsen, Louise Sauer, Catherine Borgkvist, Tommie Holmertz, Jacob Ekelund, Johan Asplund, Marcus Alsterfjord, Max Modesto Wallin, Joel Persson, Alexander Wiksköld, Joel Cheng och John Lundin.

 

2020-kollage

 

Klicka för att testa!

Skapa ett gratiskonto för att testa!
Boka tid för frågor