Magnus Månsson ny MD för Inyett.

Med en helt unik produkt skapar Inyett trygghet och kontroll för över 10.000 ekonomichefer och ekonomer, genom att automatisera kontrollen av betalningar och leverantörer. 2020 förvärvades Inyett av Visma, ett av Europas största SaaS-bolag. Som ett nästa steg på tillväxtresan, tillsätts Magnus Månsson som ny managing director.

- Inyett är ett fantastiskt bolag med en unik produkt. Alla företag och organisationer måste uppmärksamma fel och risker som hotar verksamheten. Du måste känna din leverantör och din kund, veta att den du gör affärer med är schysst, och säkerställa att betalningar genomförs rätt. Här är Inyett en ‘gamechanger’, som jag ser fram emot att utveckla till nya framgångar, säger Magnus.

Mänskliga misstag, tekniska fel och bedrägerier när det kommer till leverantörer och betalningar förekommer för alla företag, och resulterar alltid i allvarliga effekter som behöver undvikas. Det handlar om att skydda pengar från att gå förlorade, att ta bort icke värdeskapande processer och att minska risken för manuella fel. Men det handlar framförallt om att skapa trygghet och kontroll i att processer och rutiner fungerar, och att avvikelser fångas upp innan det är försent.

- Framöver vill vi visa att det är lika självklart att använda Inyetts tjänster för att trygga företagets betalningar, som det är att sätta lås på lokalerna. Både företag och myndigheter måste få veta att tjänsterna finns redan idag, avslutar Magnus.

Magnus har en lång erfarenhet inom bank och fintech, med tidigare roller inom Nordea, Swedbank och Zmarta Group. Magnus är också managing director för Helsingborgsbaserade Visma Financial Solutions.

Kontakt

Magnus Månsson / magnus.mansson@inyett.se / +46 702 58 53 47

Om Inyett
Inyett skapar ett tryggt och säkert finansiellt klimat genom att automatisera kontrollen av leverantörsbetalningar och leverantörer. Vi hjälper organisationer att undvika onödiga risker, oavsiktliga misstag och otrevliga bedrägeriförsök. Inyett grundades 2009, och hjälper idag större delen av offentlig sektor, och över tusen privata företag i Sverige och Norge. Besök Inyett.se.

Klicka för att testa!

Skapa ett gratiskonto för att testa!
Boka tid för frågor