Hej där! Här är lite information från insidan.

Hej där! På Inyett är vi ett team som verkligen brinner för att hjälpa dig och din verksamhet när det kommer till trygga betalningar och säkra leverantörer. Det har aldrig tidigare varit så viktigt som nu, att vara säker på att processer och rutiner för betalningar och leverantörer fungerar, och att misstag och risker fångas upp.

Vi har lagt mycket tid det senaste året på att bygga om det som är själva hjärtat i Inyett, vår plattform med smart data och indikationer som förhindrar misstag, uppmärksammar risker och skyddar mot att utsättas för ekonomisk brottslighet. 

Vi är enormt tacksamma för det förtroende du som kund ger oss varje dag när du använder Inyett, och den möjlighet vi fått när det kommer till att fortsätta förbättra våra tjänster, något vi lagt mycket tid på, och nu kan börja ge tillbaka till dig.

Framåt kan du som kund se fram emot massvis med nya saker från oss. Förhoppningsvis har du redan besökt den nya startsidan Inyett One, med nyckeltal och rapporter som gör det möjligt att löpande ha en enkel och tydlig överblick över betalningar och leverantörer. Inyett One är själva starten på en ny bättre tjänst, och början på resan tillsammans med oss.

 

Roadmap för Inyett One

Detta sysslar vi med under 2022.

 

Inyett Search

Vi jobbar just nu på en helt ny söktjänst av företag i produkten Inyett Search. Så klart inte bara när det kommer till ett nytt utseende, utan också med mer tillgänglig företagsdata, baserat på önskemål av våra användare. Vi har tagit fram en ny och mer kraftfull Rating, byggd på algoritmer som gör klassificeringen och bedömningen av företag mer trygg. Och så har vi gjort förbättringar i själva träffsäkerheten när du söker, något som vi fått mycket feedback på. Nya Search når dig i april. (https://inyett.se/produkter/search/)

 
Inyett Detect

Det är också fantastiskt roligt att berätta, att Inyett Detect och själva kontrollen på betalningar kommer förnyas. Alla indikationer som du redan känner igen har fått en uppdatering för att fungera och varna precis som du vill, och många, många fler, nya indikationer kommer att finnas för att fånga upp varningsflaggor som vi nu har möjlighet att ge till dig. Självklart i en ny förpackning när det kommer till färg, form och användarvänlighet, och med möjligheten att göra inställningar för varje indikationerna, så att de är anpassade för just dig och din verksamhet. Inyett Detect kommer att nå våra kunder löpande, med start från och med i höst. (https://inyett.se/produkter/detect/)

 
Inyett Automation

Som du även kanske vet, har vi gjort vår plattform tillgänglig att integrera mot, för den som själv vill hämta data direkt från Inyett och visualisera i andra system. Vi kallar det för Inyett Automation, och även här kommer mer datakällor att göras tillgängliga i snabb takt under året som kommer. (https://inyett.se/produkter/company-data/

Det finns såklart massvis med spännande nyheter, förbättringar och överraskningar vi ser fram emot att dela med dig under veckorna och månaderna framåt. Och vi kan med självförtroende säga att vi är säkra på att det kommer att bli ett helt fantastiskt år tillsammans.

Klicka för att testa!

Skapa ett gratiskonto för att testa!
Boka tid för frågor