Choose language

Nytt utseende - samma bolag!

Nu är det dags att presentera vår nya identitet med ny logga och nya färger. Vi uppdaterar utseende men vår vision är densamma men med ett tydligare budskap. Vi vill skapa ett nordiskt näringsliv utan bedrägerier och oseriösa företag. Genom att dela detta engagemang hoppas vi inspirera till ett starkt och ärligt näringsliv som gynnar oss alla.

Vi har tillsammans inom bolaget arbetat hårt för att utveckla och förbättra vårt varumärke för att bättre representera den vi är och den framtid vi vill skapa. Vår uppdatering inkluderar tre centrala delar:

Vår vision - Ett nordiskt näringsliv utan bedrägerier och oseriösa företag.

Inyett startades för att hjälpa svenska kommuner och myndigheter känna sig säkra på att utbetalningar blev rätt och hamnade hos rätt personer –  helt enkelt för att se till att inga skattepengar kom på villovägar. Ganska  snabbt visade det sig att även privata företag ville känna sig trygga i att  betalningar blev rätt.

"Vår vision har alltid varit klar, men aldrig varit så tydlig som nu - vi strävar efter att skapa ett nordiskt näringsliv utan bedrägerier och oseriösa företag. Genom att omfamna denna vision hoppas vi inspirera till ett starkare och ärligare näringsliv som gynnar oss alla", poängterar Rade Kocovski, VD på Inyett.

Uppdaterad logga - den röda flaggan stannar kvar

Flaggan i loggan har följt med oss i många år. Vi uppdaterar den nu med rakare linjer och en mer framträdande röd flagga.
Symboliken är att vi flaggar för dig när det är något du behöver titta närmare på. Allt för att du ska veta att era betalningar blir rätt och de företag ni gör affärer med är OK.

Ny färgpalett med rosa som primär färg


För att förstärka vårt engagemang för pålitlighet och säkerhet har vi en ny färgpalett där den primära färgen är rosa. Denna färgsymbolik representerar de värden vi står för i vårt arbete - omsorg, tillit och trygghet.

Inyett färgpalett

"Vi fortsätter att vara en trygghetsleverantör som du känner igen och litar på, men nu med ett nytt utseende, och med en ännu tydligare vision," berättar Rade med entusiasm.

Inyett är fortfarande ditt trygga val - nu i en ny och förbättrad skepnad!

 

Relaterade blogginlägg